Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Kussens en Tapijten >> AUSKIN LONGWOOL SHEEPSKIN KUSSENS >> Auskin Long Wool kussen, zwart

Auskin Long Wool kussen, zwart

Categorie:  Kussens en Tapijten
 
Subcategorie:  AUSKIN LONGWOOL SHEEPSKIN KUSSENS
 
 
Aantal: 
 
Prijs:  € 37,50  
 
Natuurlijke schoonheid en modern design zijn dé twee kenmerkende eigenschappen van de prachtige Longwool Sheepskin ontwerpen van Auskin. Deze producent van hoogwaardige schapenwol kussens en tapijten verwerkt de volledige huid van het langharige schaap tot prachtige producten met een kwaliteit die niet te evenaren is met synthetische materialen.

De gebruikte huiden zijn afkomstig van schapen uit Australië en Nieuw Zeeland, die daar gefokt worden voor de vleesproductie. De schapenhuid wordt met de hand geselecteerd op geschiktheid voor verwerking.

Dit is het Auskin Longwool kussen in de kleur "zwart"

De wol voelt heerlijk dik en zacht aan en is dankzij de puur natuurlijke oorsprong bijzonder duurzaam. De natuurlijke uitstraling wordt versterkt door de suede-achtige achterzijde van het kussen

De Auskin Longwool Sheepskin range kussens en tapijten hebben een hoge aaibaarheidsfactor en ze passen perfect in zowel een klassiek als modern interieur.

Made by Auskin
Klik hier voor meer kussens van Auskin
 
 

35cm x 35cm

Auskin Long Wool Black Cushion on a brown leather sofa
  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|