Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Fotolijsten >> MULTI FOTOLIJSTEN >> Balvi Barok Multilijst (7 foto's), zilverkleurig

Balvi Barok Multilijst (7 foto's), zilverkleurig

Categorie:  Fotolijsten
 
Subcategorie:  MULTI FOTOLIJSTEN
 
 
Aantal: 
 
Prijs:  € 19,95  
 

Gepimpt klassiek, dat lijkt mij de beste beschrijving voor de Balvi Barok multilijst.

Trendy, want het is alsof een aantal ouderwetse schilderijlijstjes van de kringloop zijn gerangschikt op een rechthoekige achtergrond, waarna het geheel is gepimpt door het zilverkleurig te spuiten. Upcycling heet dat, en dat is momenteel erg in zwang.
 
Zoekt u een hangende fotolijst voor meerdere foto's waarbij een klassieke vormgeving een moderne twist heeft gekregen dan is dit een perfecte, betaalbare en kant-en-klare oplossing met een ongekend hoog afwerkingsniveau.
 
Elke lijst heeft een verschillend gevormde versiering in het oppervlak en de maat lijkt willekeurig gekozen, waardoor de indruk wordt gewekt dat u het geheel zelf heeft gemaakt. Achterplaat en lijsten vormen één geheel dat zowel verticaal als horizontaal kan worden opgehangen.
 
Fotomaten:
 
2  stuks 10 x 15 cm
2  stuks 14 x 14 cm 
1  stuks 13 x 18 cm 
1  stuks 10.5 x 10.5 cm
1  stuks   8 x 11 cm
 
 
Uitsluitend hangend te plaatsen.
 
Made by Balvi, de Spaanse designers voor betaalbare eigentijdse woonaccessoires. 

H46cm x B60.5cm x D2cm

  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|