Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Verlichting >> NOVITEITEN >> Designheure Projectielamp Blanche

Designheure Projectielamp Blanche

Categorie:  Verlichting
 
Subcategorie:  NOVITEITEN
 
 
Aantal: 
 
Prijs:  € 124,95  
 
Deze elegante lamp is meer dan het lijkt - met een ingebouwde projector kunt u iedere kamer tot leven brengen naar uw wens. De klassiek gevormde lampekap stuurt het licht omhoog en omlaag naar het projectiesysteem.

De lamp is knap ontworpen, met een houder met twee armen die de dia vasthouden en een dik stuk glas om de dia te vergroten. Een beweegbare spiegel met een ronde voet reflecteert het beeld zodat u het kunt positioneren zoals u wenst.

De afmeting van het geprojecteerde beeld hangt af van de afstand van de lamp tot het scherm of de wand. Blanche heeft drie dia's waaronder de aarde, een bloem en een groen landschap. Er zijn ook drie blanco dia's zodat u uw eigen beelden kunt maken.

Vereist 1 x 50W gloeilamp (inbegrepen)
 
Klik hier voor meer bijzondere en grappige verlichting in Noviteiten.
 

H54cm x 14cm diameter

  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|