Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Kartell >> KARTELL ACCESSOIRES >> Kartell Alta Tensione Kapstok voor jas en hoed

Kartell Alta Tensione Kapstok voor jas en hoed

Categorie:  Kartell
 
Subcategorie:  KARTELL ACCESSOIRES
 


 
Aantal: 
 
Prijs:  € 308,25  
 
De ontwerpers bij Kartell hebben over de jaren een grote hoeveelheid kennis en ervaring verzameld. Ze zijn wereldberoemd geworden in het gebruik van de laatste technologische snufjes bij de productie van nieuwe in interessante artikelen. Kartell heeft de meest opvallende producten voor in huis gemaakt door gebruik te maken van de modernste technieken.

Alta Tensione is een kleurrijke en grappige toevoeging in huis. De kapstok is handig en handzaam, en helpt rommel voorkomen zodat uw huis opgeruimd en netjes blijft. De Alta Tensione is mooi als ornament en handig in gebruik, een meesterstuk dat overal past.

De Alta Tensione heeft een stalen voet en staander, en is bijzonder stabiel en duurzaam. Zelfs de gekleurde kappen zijn krasbestendig en de kleinere aluminium haken zijn gemaakt van de beste kwaliteit en praktisch gebouwd.

Gemaakt door Kartell
 
Klik hier voor meer handige Kapstokken voor jas en hoed
 
 

H170cm x 40cm diameter Ice

Kartell Alta Tensione Coat and Hat Stand Kartell Alta Tensione Coat and Hat Stand Kartell Alta Tensione Coat and Hat Stand
  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|