Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Kartell >> KARTELL ACCESSOIRES >> Kartell Bookworm boekenplank 520 cm

Kartell Bookworm boekenplank 520 cm

Categorie:  Kartell
 
Subcategorie:  KARTELL ACCESSOIRES
 
 
Aantal: 
 
Prijs:  € 528,25  
 
De ontwerpers van Kartell hebben een enorme kennis opgebouwd met vernieuwende productietechnieken en bijzondere materialen. Kartell is dan ook bekend over de hele wereld en heeft dankzij de toepassing van deze technologie erg interessante producten voortgebracht. Een aantal behoren behoren beslist bij de stijliconen van de 20e en 21e eeuw.

Over de "Bookworm" boekenplank kunnen we kort zijn: creatief en artistiek zoals we zijn gewend van Kartell !

Deze bijzondere boekenplank is flexibel en biedt daarmee volledige controle over stijl en vorm. Met de keus uit 5 mooie kleuren en drie verschillende lengtes is het aantal mogelijkheden bijna onbeperkt.

Het is mogelijk om de bookworm zelf in een bepaalde vorm te brengen, en hoe langer de bookworm is hoe meer mogelijkheden er zijn om het helemaal naar de hand te zetten.

Het lange model wordt geleverd met 11 boekensteunen die op de 520 cm lange centrale strip worden bevestigd om de boeken op hun plaats te houden. De "bookworm" dient in een gebogen vorm aan de muur te worden bevestigd. De centrale strip komt daarbij onder de juiste spanning te staan om het geheel de vereiste draagkracht voor een flinke hoeveelheid boeken te geven.

Er komt dus enig montagewerk bij kijken om de bookworm te bevestigen.

Gemaakt door Kartell

H19cm x L520cm x D20cm Aluminium

Kartell Bookworm Medium Book Shelf Kartell Bookworm Medium Book Shelf Kartell Bookworm Medium Book Shelf
  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|