Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Kartell >> KARTELL ACCESSOIRES >> Kartell Dune Dienblad, klein

Kartell Dune Dienblad, klein

Categorie:  Kartell
 
Subcategorie:  KARTELL ACCESSOIRES
 


 
Aantal: 
 
Prijs:  € 59,50  
 
Het bedrijf Kartell heeft een schat aan kennis en ervaring opgedaan over de jaren, en is wereldberoemd geworden door haar gebruik van technologie bij het maken van nieuwe en interessante artikelen. Kartell heeft een aantal handige en grappige woonaccessoires geproduceerd met behulp van de modernste technieken.

Het Dune dienblad is een prachtig kristalachtig modern kunststuk. Het Dune dienblad vangt het licht in een schitterend kleurenspel, met een doorzichtige kwaliteit die er geweldig uitziet, zowel transparant als in gekleurde versie.

Het dienblad heeft een bewerkte buitenkant, geïnspireerd door het oppervlak van de maan. Hoewel de binnenkant volkomen glad is zijn de lijnen van de maanachtige buitenkant door het doorzichtige materiaal in het gehele blad zichtbaar.
 
Dune is een prachtige aandachttrekker door de afmeting en de prachtige stijl, echt in het oog springend als schitterend interieurartikel. Dune is bovendien geschikt voor gebruik buiten.

Gemaakt door Kartell
Klik hier voor meer artikelen van Kartell.


H2,5cm x L46cm x B32cm oranje

Kartell Dune Tray Kartell Dune Tray Kartell Dune Tray
  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|