Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Kartell >> KARTELL ACCESSOIRES >> Kartell François Ghost wandspiegel, groot

Kartell François Ghost wandspiegel, groot

Categorie:  Kartell
 
Subcategorie:  KARTELL ACCESSOIRES
 
 
Aantal: 
 
Prijs:  € 469,25  
 
Het bedrijf Kartell heeft een schat aan kennis en ervaring opgedaan over de jaren, en is wereldberoemd geworden door haar gebruik van technologie bij het maken van nieuwe en interessante artikelen. Kartell heeft een aantal handige en grappige woonaccessoires geproduceerd met behulp van de modernste technieken.

De François Ghost Spiegel is een briljante creatie, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De transparante versies absorberen en reflecteren het licht, het de gekleurde spiegels geven een prachtige kleuruitstraling op de achterliggende muur. De matte versies zijn stijlvol in hun eenvoud, een toonbeeld van moderne strakheid.
 
François Ghost heeft een opvallende diepte en helderheid. De gekleurde versies zijn geïnspireerd op de rijke kleuren van het Murano glas. De François Ghost is veelzijdig bruikbaar en kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen.
 
Gemaakt door Kartell
Klik hier voor meer artikelen van Kartell.
 

H111cm x B88cm kristal

Kartell François Ghost Large Wall Mirror
  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|