Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Kartell >> KARTELL ACCESSOIRES >> Kartell Front Page Tijdschriftenhouder

Kartell Front Page Tijdschriftenhouder

Categorie:  Kartell
 
Subcategorie:  KARTELL ACCESSOIRES
 
 
Aantal: 
 
Prijs:  € 145,50  
 
@import url(http://contemporaryheaven.nl/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);@import url(/css/style.css);
Het bedrijf Kartell heeft een schat aan kennis en ervaring opgedaan over de jaren, en is wereldberoemd geworden door haar gebruik van technologie bij het maken van nieuwe en interessante artikelen. Kartell heeft een aantal handige en grappige woonaccessoires geproduceerd met behulp van de modernste technieken, waaronder deze prachtige tijdschriftenhouder.

Kartell heeft zich bij het ontwerp van dit tijdschriftenrek laten inspireren door een tijdschrift dat ligt te wapperen in de wind. Deze lectuurmand, met zijn glanzende of transparante kleuren, geeft een gevoel van beweging en vangt het licht dat de aandacht trekt.

De waaiende "bladen" van de Front Page bieden plaats aan tijdschriften en kranten. Het eind van de bladen is opgekruld zodat de tijdschriften en kranten goed op hun plaats blijven. Dit slimme ontwerp en de prachtige kleuren maken de Front Page een in het oog springend en artistieke manier om uw huis opgeruimd en netjes te houden. Een krantenbak met stijl !

De Front Page is ook weerbestendig.

Gemaakt door Kartell
Klik hier voor meer artikelen van Kartell.

H34cm x L50cm x B35cm rookgrijs

Kartell Front Page Magazine Rack Kartell Front Page Magazine Rack
  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|