Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Kartell >> KARTELL ACCESSOIRES >> Kartell Hanger Kapstok voor jas en hoed

Kartell Hanger Kapstok voor jas en hoed

Categorie:  Kartell
 
Subcategorie:  KARTELL ACCESSOIRES
 
 
Aantal: 
 
Prijs:  € 398,50  
 
@import url(http://contemporaryheaven.nl/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);@import url(/css/style.css);
De ontwerpers bij Kartell hebben over de jaren een grote hoeveelheid kennis en ervaring verzameld. Ze zijn wereldberoemd geworden in het gebruik van de laatste technologische snufjes bij de productie van nieuwe in interessante artikelen. Kartell heeft de meest opvallende producten voor in huis gemaakt door gebruik te maken van de modernste technieken.

Deze kapstok voor jas en hoed maakt deel uit van de Hanger opbergserie, met zijn stijlvolle voorkomen en stevige constructie. De kapstok heeft bovenin een ring met daaraan 8 haken (vier grote en vier kleine) die verkrijgbaar zijn in vijf kleuren. De voet en de staande zijn gemaakt van geborsteld staal, en de ring bovenaan en de parapluring zijn beiden gemaakt van gepolijst aluminium.

Deze kapstok voor jas en hoed is praktisch en heeft een retro uitstraling. De kapstok is zeer stabiel en houdt jassen, hoeden, tassen en paraplu's netjes opgeborgen zodat uw huis opgeruimd blijft, in stijl.

Gemaakt door Kartell
 
Klik hier voor meer handige Kapstokken voor jas en hoed


H170cm x 45cm diameter Crystal

  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|