Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Kartell >> KARTELL ACCESSOIRES >> Kartell Hanger Kleine kapstok met grote haken

Kartell Hanger Kleine kapstok met grote haken

Categorie:  Kartell
 
Subcategorie:  KARTELL ACCESSOIRES
 
 
Aantal: 
 
Prijs:  € 125,75  
 
De ontwerpers bij Kartell hebben over de jaren een grote hoeveelheid kennis en ervaring verzameld. Ze zijn wereldberoemd geworden in het gebruik van de laatste technologische snufjes bij de productie van nieuwe in interessante artikelen. Kartell heeft de meest opvallende producten voor in huis gemaakt door gebruik te maken van de modernste technieken.

Deze handige kapstok is grappig en leuk, en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kapstok bestaat uit een lange staaf van 60cm die aan de muur wordt bevestigd, en die vijf haken heeft in twee verschillende maten. De Hanger is praktisch met een ongewoon ontwerp. De haken van polycarbonaat zijn stevig met een space age voorkomen, als extra toevoeging in het algehele ontwerp.

Gemaakt door
Kartell

Klik hier voor meer handige Kapstokken (jas).
 


H17cm x L60cm x B10cm Crystal

  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|