Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Kartell >> KARTELL ACCESSOIRES >> Kartell Prullenbak

Kartell Prullenbak

Categorie:  Kartell
 
Subcategorie:  KARTELL ACCESSOIRES
 


 
Aantal: 
 
Prijs:  € 42,25  
 
@import url(http://contemporaryheaven.nl/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);@import url(/css/style.css);
De ontwerpers bij Kartell hebben over de jaren een grote hoeveelheid kennis en ervaring verzameld. Ze zijn wereldberoemd geworden in het gebruik van de laatste technologische snufjes bij de productie van nieuwe in interessante artikelen. Kartell heeft de meest opvallende producten voor in huis gemaakt door gebruik te maken van de modernste technieken.

Deze klassieke prullenbak van Kartell is verkrijgbaar in diverse moderne kleuren. De afvalbak is gemaakt van acryl met een mooie cilindrische vorm. U kunt kiezen uit opaline rood, lichtgrijs, of oranje, en uit transparant blauw of rookgrijs, en mat acryl in wit, zilverkleur, of zwart.
 
Een praktisch object voor dagelijks gebruik hoeft er niet goedkoop uit te zien, en deze afvalbak zal zeker wat extra's aan uw huis of kantoor toevoegen. De Kartell afvalbak is stevig en weerbestendig, en is ook geschikt voor buiten.

Gemaakt door Kartell

Klik hier voor meer handige Afvalbakken.

H38cm x 25cm diameter wit

Kartell Waste Basket Kartell Waste Basket Kartell Waste Basket
  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|