Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Meubilair >> KRUKKEN >> Kartell Charles Ghost kruk, medium model

Kartell Charles Ghost kruk, medium model

Categorie:  Meubilair
 
Subcategorie:  KRUKKEN
 


 
Aantal: 
 
Prijs:  € 195,95  
 
Een authentieke vorm gecombineerd met moderne materialen, wat de Charles Ghost kruk een eigentijdse kruk van klasse maakt.

Dit is de medium versie van de Charles Ghost kruk, verkrijgbaar in een reeks verschillende kleuren, waaronder een transparante en een glanzende ondoorzichtige versie. De kruk is 65cm hoog en heeft een voetsteun. De kruk is heel comfortabel en zeer geschikt voor allerlei gebruik.

De kruk is gemaakt uit een enkel stuk acryl, en deze constructie zorgt ervoor dat de Charles Ghost robuust is en niet snel zal beschadigen. Door het eenvoudige en toch stevige ontwerp kunnen de Charles Ghost krukken tot zeven hoog worden gestapeld, en de ze zijn ook nog geschikt voor gebruik buiten.

Gemaakt door KartellH65cm x B46cm kristal

  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|