Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Meubilair >> EETKAMER STOELEN >> Kartell Louis Ghost stoel

Kartell Louis Ghost stoel

Categorie:  Meubilair
 
Subcategorie:  EETKAMER STOELEN
  
Aantal: 
 
Prijs:  € 277,50  
 
De Louis Ghost stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De stoel geeft een nieuwe kijk op de barok stijl. De barok imitatie stoel is comfortabel en vrolijk gekleurd in transparante en gekleurde polycarbonaat, en heeft een grootse en dramatische stijl in zijn moderne voorkomen.

Louis ghost heeft een avontuurlijk ontwerp, als een van de meest uitdagende meubelstukken in de wereld aangezien de stoel uit een stuk wordt gemaakt door polycarbonaat in een mal te injecteren. De Louis Ghost is stabiel en stevig ondankst de luchtige en doorschijnende verschijning. De stoel kan tegen een stootje, en is ook geschikt voor buiten. De stoelen kunnen tot 6 hoog worden gestapeld.

Dit prachtige en theatrale meubelstuk heeft bijzondere charme en een grote aantrekkingskracht, en brengt gedistingeerde stijl in ieder huis of kantoor. De stoel is 94cm hoog, 55cm breed, met een zithoogte van 47cm. De armleuningen zijn 67cm hoog.

Gemaakt door Kartell

*Ook verkrijgbaar in een brandwerende versie - stuur een email naar custom@contemporaryheaven.nl.

H94cm x B55cm Rookgrijs

Kartell Louis Ghost Chair in Situ Kartell Louis Ghost Chair in Situ Kartell Louis Ghost Chair in Situ
Kartell Louis Ghost Chair in Situ
  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|