Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Meubilair >> EETKAMER STOELEN >> Kartell Masters Chair

Kartell Masters Chair

Categorie:  Meubilair
 
Subcategorie:  EETKAMER STOELEN
 

 
Aantal: 
 
Prijs:  € 184,95  
 
Het bedrijf Kartell heeft een schat aan kennis en ervaring opgedaan over de jaren, en is wereldberoemd geworden door haar gebruik van technologie bij het maken van nieuwe en interessante artikelen. Kartell heeft een aantal handige en grappige woonaccessoires geproduceerd met behulp van de modernste technieken.

Philippe Starck, de ontwerper van de Masters stoel, complimenteert de drie eigentijdse ontwerpiconen. Starck produceert een "stylistische opsomming" in een fusie van stijlen die zijn samengevoegd in deze Masters stoel. Starck heeft een nieuw gezicht gegeven aan de Series 7 van Arne Jacobsen, de Tulip armstoel van Eer Saarinen, en de Eiffel stoel van Charles Eames, door de drie ontwerpen op ingenieuze en kronkelende wijze samen te voegen.

De Masters stoel staat op vier slanke poten, en is ruim en comfortabel, met een space age stijl in de lijn. De rug van de stoel is het meest fascinerende onderdeel door het contrast van de continuïteit en de lege ruimtes die worden gecreëerd door de kruisende lijnen van de drie verschillende stoelen die neerdalen en samenkomen in de zijkant van de stoel.

De Masters stoel ziet er fantastisch uit, en is bovendien stevig en praktisch, geschikt voor gebruik buiten. De stoel kan tot vier hoog worden gestapeld.

Gemaakt door Kartell
Klik hier voor meer artikelen van Kartell.

 

H84cm x B57cm wit

Kartell Masters Chairs in Situ Kartell Masters Chairs in Situ Kartell Masters Chairs in Situ
Kartell Masters Chairs in Situ Kartell Masters Chairs in Situ
  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|