Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Meubilair >> EETKAMER STOELEN >> Kartell Victoria Ghost stoel

Kartell Victoria Ghost stoel

Categorie:  Meubilair
 
Subcategorie:  EETKAMER STOELEN
 


 
Aantal: 
 
Prijs:  € 220,00  
 
Het bedrijf Kartell heeft een schat aan kennis en ervaring opgedaan over de jaren, en is wereldberoemd geworden door haar gebruik van technologie bij het maken van nieuwe en interessante artikelen. Kartell heeft een aantal handige en grappige woonaccessoires geproduceerd met behulp van de modernste technieken.

De Victoria Ghost stoel van Kartell heeft zowel in lijn als artistiek een verfijnd voorkomen. Deze stoel is gebaseerd op klassieke lijnen waarin verwerkt een vloeiende rug die de vorm van de antieke medaillon in gedachten brengt. De stoel heeft een moderner ontwerp, met strakke geometrische lijnen die alleen in de rug vloeien, en zo de twee uitgesproken stijlen zacht laten samengaan.

De Victoria Ghost is gemaakt van transparant, gekleurd polycarbonaat en is uit één stuk gegoten. Het is een stabiele, comfortabele, en duurzame stoel. Bovendien is de Victoria Ghost stoel geschikt voor buiten. De stoel kan goed worden opgeborgen in een toren van 7 stoelenhoog. Deze stoel is zonder twijfel charmant, elegant, en past in iedere stijl interieur.

De Victoria Ghost stoel is 89cm hoog, 38cm breed, en 52cm diep met een zittinghoogte van 46cm. De stoel is ook verkrijgbaar in een brandwerende versie, op verzoek. Mail uw vraag of verzoek dan naar custom@contemporaryheaven.nl.

Gemaakt door Kartell
Klik hier voor meer artikelen van Kartell.


H89cm x B38cm kristal

Kartell Victoria Ghost Chair in Situ Kartell Victoria Ghost Chair in Situ
  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|