Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Meubilair >> TAFELS >> Kartell Ghost Buster nachtkastje, klein

Kartell Ghost Buster nachtkastje, klein

Categorie:  Meubilair
 
Subcategorie:  TAFELS
 

 
Aantal: 
 
Prijs:  € 291,75  
 
Het bedrijf Kartell heeft een schat aan kennis en ervaring opgedaan over de jaren, en is wereldberoemd geworden door haar gebruik van technologie bij het maken van nieuwe en interessante artikelen. Kartell heeft een aantal handige en grappige woonaccessoires geproduceerd met behulp van de modernste technieken.

In een samenspel van lijnen en hoeken bouwt het kleine Ghost Buster nachtkastje voort op de kennis en ervaring van Kartell op gebied van kleuren en materialen. Het nachtkastje is verkrijgbaar in transparante kleuren die op een bijzondere manier licht doorlaten, of in verschillende matte kleuren. Het kastje is heel veelzijdig, en past in ieder interieur.

De diverse kleuren, de mooie afmetingen, en het prachtige ontwerp, dat zijn de sterke punten van de Ghost Buster, waardoor het kastje zo'n populair product is.

Het kleine Ghost Buster nachtkastje is weerbestendig.

Gemaakt door Kartell
 
Klik hier voor meer artikelen van Kartell.
 

H57cm x L40cm x B37cm mat wit

Kartell Small Ghost Buster Night Tables All Colours Kartell Small Ghost Buster Night Tables
  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|