Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Meubilair >> TAFELS >> Kartell Jolly bijzettafel

Kartell Jolly bijzettafel

Categorie:  Meubilair
 
Subcategorie:  TAFELS
  
Aantal: 
 
Prijs:  € 119,95  
 
Het bedrijf Kartell heeft een schat aan kennis en ervaring opgedaan over de jaren, en is wereldberoemd geworden door haar gebruik van technologie bij het maken van nieuwe en interessante artikelen. Kartell heeft een aantal handige en grappige woonaccessoires geproduceerd met behulp van de modernste technieken.

Jolly is een practische kleine bijzettafel, bijzonder handig in gebruik. Het tafeltje is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren, waaronder transparante en matte variaties. Ze leggen allemaal de nadruk op een ander accent.

Jolly heeft een eigentijds voorkomen dat afhankelijk is van het materiaal. De transparante versies van Jolly geven een space-age gevoel en ze weerkaatsen het licht in een prachtig vertoon aan kleuren. De matte versies daarentegen benadrukken het strakke ontwerp en lijnenspel.

Jolly is weerbestendig en geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Gemaakt door Kartell
 
Klik hier voor meer artikelen van Kartell.
 

H40cm x B40cm roze

Kartell Jolly Side Table in Situ
  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|