Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Meubilair >> TAFELS >> Kartell TipTop Mono Bijzettafel

Kartell TipTop Mono Bijzettafel

Categorie:  Meubilair
 
Subcategorie:  TAFELS
 

 
Aantal: 
 
Prijs:  € 191,75  
 
Het bedrijf Kartell heeft een schat aan kennis en ervaring opgedaan over de jaren, en is wereldberoemd geworden door haar gebruik van technologie bij het maken van nieuwe en interessante artikelen. Kartell heeft een aantal handige en grappige woonaccessoires geproduceerd met behulp van de modernste technieken.

De TipTop Mono bijzettafel heeft een modern en grappig ontwerp. De TipTop Mono is verkrijgbaar in drie kleuren, zodat u precies de juiste bijzettafel in uw interieur kunt passen.

De tafel heeft een lichtgewicht constructie, met een glanzende poot die hol is en iets taps toeloopt. Het tafeltje krijgt hierdoor een spannende vorm. Het tafelblad heeft een diameter van 48cm, uitstekend geschikt zodat het tafeltje gemakkelijk in uw kamer of op het terras erbij gepakt kan worden.

De TipTop Mono is geschikt voor gebruik buiten.

Gemaakt door Kartell
Klik hier voor meer artikelen van Kartell.
 

H51cm x 48cm diameter glanzend wit

Kartell TipTop Mono Side Table in Situ
  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|