Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Badkamer >> PERSONEN WEEGSCHALEN >> Soehnle Body Balance Easy Control weegschaal

Soehnle Body Balance Easy Control weegschaal

Categorie:  Badkamer
 
Subcategorie:  PERSONEN WEEGSCHALEN
 
 
Aantal: 
 
Prijs:  € 62,50  
 
Wilt u uw doel bereiken? Succes is verzekerd met deze nieuwe persoonlijke Easy Control weegschaal van Soehnle. De Easy Control is een belangrijke hulp bij het bereiken van uw ideale gewicht en geeft u fijne support in het vasthouden van uw gebalanceerde levensstijl.

De weegschaal heeft een groot LCD scherm met makkelijk te lezen cijfers, een maximum bereik van 150 kg, een bovenkant van veiligheidsglas waar u stevig op staat, u wordt tot op 100g nauwkeurig gewogen middels geïntegreerede 4 sensoren technologie. De Easy Control herkent automatisch vijf personen en schakelt ook automatisch aan en uit. Als iemand op de weegschaal stapt, wordt die persoon direct gewogen, en de weegschaal schakelt uit wanneer hij niet wordt gebruikt. 

De weegschaal geeft niet alleen uw huidige gewicht aan, maar ook het verschil met uw streefgewicht, en uw BMI waarde. De BMI is een belangrijke meting bij afvallen, want het geeft de verhouding weer tussen uw gewicht en uw omvang. Deze weegschaal is een onmisbare hulp bij het bereiken van uw streefgewicht.

Batterijen inbegrepen
3 jaar garantie
Gemaakt door Soehnle
 
Klik hier voor meer Personen weegschalen.
 

L 31cm x B 30cm x H 2,5cm


  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|