Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Winkelmandje   
Kussens en Tapijten >> ZAIDA HANDGEMAAKTE KUSSENS >> Zaida handgemaakt Kandinsky Carnival Purple kussen

Zaida handgemaakt Kandinsky Carnival Purple kussen

Categorie:  Kussens en Tapijten
 
Subcategorie:  ZAIDA HANDGEMAAKTE KUSSENS
 
 
Aantal: 
 
Prijs:  € 43,75  
 

Schittende handgemaakte tapijten en kussens geproduceerd door Zaida. Ieder tapijt en elk kussen is handgemaakt en gestikt, van de beste kwaliteit wol en katoen, bedrukt met patronen in natuurlijke kleurstoffen.

Dit is het Carnival Purple kussen, een origineel Kandinsky stijl ontwerp hoes met een beige achterkant. Dit prachtige kussen heeft lijnpatronen en bijzondere vormen in een variëteit aan kleuren, perfect in uw woonkamer, op de bank, of op kantoor.
 
De kussens zijn fairtrade en worden gemaakt in Kashmir, in Noord-Indië, door ambachtslui. De hoezen kunnen in de wasmachine worden gewassen, bij voorkeur met niet-biologisch wasmiddel om kleurverlies tegen te gaan. U wordt geadviseerd de hoezen niet aan direct zonlicht bloot te stellen, eveneens om kleurverlies te voorkomen.
 
Gemaakt in Kashmir, Indië door Zaida.
 
Klik hier voor meer prachtige en kleurrijke Kussens en tapijten.

45cm x 45cm


  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|