Zoek
Klokken    Wandspiegels    Decoratieve woonaccessoires    Onderzetters en Placemats    Meubilair    Custom Made Producten    Opbergoplossingen    Verlichting    Kartell    Fotolijsten    Gifts & Gadgets    Badkamer    Kaarsenstandaards    Tuin    Keuken    Kussens en Tapijten    Accessoires voor de open haard     Huisbar    Nieuwe Producten    Privacy Beleid    Garantie & Retouren    Algemene voorwaarden   
Garantie en Retouren
 
 
Retourzending binnen wettelijke zichttermijn van 14 werkdagen.
 
U kunt producten die u niet bevallen gewoon terugsturen en uw geld terugkrijgen.
Zodra we uw bestelling verzenden krijgt u een mail waarin we u nogmaals wijzen op de algemene voorwaarden en de rechten en plichten mbt het retourneren van artikelen. Als u hiervan gebruik wilt maken, stuurt u binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling de hierboven genoemde mail naar ons terug, U ontvangt dan aanvullende informatie over de manier waarop we uw klacht gaan oplossen. De artikelen stuurt u bij voorkeur retour in de (verzend) verpakking zoals u het heeft ontvangen. Het pakket en de inhoud vallen wel onder uw verantwoordelijkheid totdat het bij ons binnenkomt: daarom bevelen we aan te verzenden met bewijs van verzending, en dit bewijs goed te bewaren.

De portokosten voor het retour zenden zijn voor uw rekening. De bezorgkosten die u betaalde om het product in huis te krijgen krijgt u samen met het aankoopbedrag terug.

Verstuur uw goederen naar het onderstaande adres:

HET RETOUR ADRES VOOR NEDERLAND/EUROPA:

CONTEMPORARY HEAVEN
Meidoornplein 30
8013 TS  Zwolle

Beschadigde goederen 
   

We hebben jarenlange ervaring in het verpakken van breekbare goederen voor verzending over de hele wereld en de kans op breuk is dan ook erg klein. Maar: ongelukken gebeuren en in het onwaarschijnlijke geval dat u een beschadigd artikel thuis krijgt neemt u direct contact met ons op via onderstaand mailadres en dan zoeken we een passende oplossing.  Mail naar: klantenservice@contemporaryheaven.nl  

Defecten en gebreken
Al onze producten worden zorgvuldig gemaakt en steekproefsgewijs geïnspecteerd voorafgaand aan verzending
Als u het gevoel heeft dat het product niet aan normale kwaliteitseisen voldoet, mail ons binnen 14 werkdagen na ontvangst op klantenservice@contemporaryheaven.nl en dan bespreken we op welke manier het product het beste kan worden vervangen.

Artikelen moeten op ons verzoek in de originele verpakking, inclusief de buitendoos worden geretourneerd.


Garantie

Al onze artikelen worden geleverd met 12 maanden garantie op fabricagefouten en onderdelen.
Bij problemen met het product binnen de garantietermijn stuurt u het naar ons op in de originele of in een andere geschikte verpakking, zodat het in goede conditie bij ons aankomt. Contemporary Heaven is niet aansprakelijk voor de schade die ontstaat tijdens transport.

Doe er een briefje bij met uw gegevens en een beschrijving van uw klacht.

Wij vervangen of repareren het product binnen een zo kort mogelijke termijn nadat wij het hebben ontvangen.

 
Op bestelling gemaakte producten:
Op bestelling gemaakte producten (met uw tekst en/of afbeelding, of naar eigen ontwerp) worden niet teruggenomen, tenzij er sprake is van een kwaliteitsprobleem of van een foutieve verwerking van uw opdracht. Contemporary Heaven is niet aansprakelijk voor fouten in de opdracht.

Is iets toch niet naar wens, neem dan direct contact met ons op: klantenservice@contemporaryheaven.nl
  Reacties van klanten
© Roco Verre 2010 Deze app is ontwikkeld door Android App Developer
|